Fish deluxe, by carro and Thessan

Posted by on 3 oktober, 2012

Hej kalaspuff! 😀

Nu är vi mätta och belåtna här i huset. Jag och min servitris carro har stått för en tre rätters middag idag. Tema fisk! =)
Det blev lite som ”halv 8 hos mig” fast utan Helge och med lite egna beställningar. Jag fick dock bara bild på huvudrätten.
Förrätten var ascool. Vi hade skurit ut gafflar ur melonen och rullat ihop ost och skinka till ett rör (Jag ville inte upprepa mig och säga ”rulle” en gång till).

Sedan hade vi världens bästa eftererrätt (enligt mig och min härliga livsstil). Det var, som ni kan se på menyn här nere, frukt och valfri topping. Jag tog lite banan och jordgubbar med grädde, naturell yoghurt, kokos och kanel. Världsbäst! Jag skulle tagit en bild. dumma dumma dumma mig. Jag är en bränd kalaspuff nu! Så dum är jag. FY!

Min tallrik! Det är guacamole till, men den är lika grön som salladen.. Världens lättaste hälsomiddag någonsin.  Salt, peppar, fisk, grönsaker, citron, avokado och citronpeppar. Det är allt man behöver. …och rom om man vill ha det. 🙂