Det är någonting rött som luktar gott

Posted by on 6 oktober, 2012

Vet ni? Idag är det en lite speciell dag. Det är varken min födelsedag, eller att jag vunnit på lotto. Fast kärlek kanske är ett lotteri, jag vet inte. Isåfall har jag vunnit ett himla fint pris… =) BINGO!
Det kom ett paket till mig idag. Det stod ”FLOWER” över hela kartongen, så jag förstod ju precis vad det innehöll. Snacka om att företaget sabbar överraskningen totalt. haha!
Nåväl……Det var ett paket med en liten lapp där det stod ”I love u babe! Happy 6 months”. I paketet låg ett helt hav av röda rosor. 24 stycken! Enligt rosspråket betyder det ”you light up my life”. Trots att jag inte är ett så stort fan av blombuketter så blev jag glad. Det visar än en gång vilken bra kille jag skaffat mig. Trots att han är på andra sidan atlanten så ser han till att jag får något på vår halvårsdag. Tokflurp! ♥

YUM

  • fredson

    hihih jag fick veta för längesen 😀