FF, FF, FF!

Posted by on 7 oktober, 2012

Pyjamaspartyt är slut och det har varit supermysigt.  Jag kanske glömde ju berätta att det skulle vara FF. Jag och mina två sysslingar och en till jättesöt tjej som heter julia har sprungit runt och lekt här hemma hela kvällen. Dock tog jag inga bilder. Jag vet inte varför. Dumt av mig!

Vi designade våra egna små muffinspajer (Tacopaj fast i muffinsformar). Jag körde en frittata eftersom jag inte kan äta mjöl. 🙂 yum!

Jag förstår mig inte på barn nu för tiden. De ville leka skola!!!! Jag trodde de var tokiga. Jag tog precis studenten, jag vill aldrig mer se en skola! Som tur var ville de att jag skulle vara lärare.
Idag har vi alltså haft musik, svenska, frågesport och idrott. Frågesport är inte i och för sig inte ett ämne, men jag visste inte vad det räknades som.

Det känns som att jag kommit dem ännu närmare bara av ikväll. Det kanske kommer vara som att lämna ett par syskon när det blir dags att åka till kalla sverige igen. Who knows! Jag fick dessutom ett presentkort på ett nagelställe här i krokarna. YES, då kanske jag äntligen kan bli av med de här plastnaglarna som jag gjorde förut. De är jättefula nu. Mina naglar växer ju som tåg. SWOSH!

Allt slutade med att vi alla 4 låg och fnissade i en hög klockan 1 på natten.

Du är lite ur fokus carro. Du får skärpa dig!
Oj va skojig man blir klockan 01.30.

 • Ellen

  Härliga Feeka! 😀

  Svar: Aww! Va gulligt av dej! 😀
  Jag följer dej på Instagram nu! Jag heter
  ellensofiaharbo där, om du vill följa mej! ^^

  http://bibelaventyr.blogspot.se/