finaste plåstret designat av min syssling

Posted by on 12 oktober, 2012

Jag vet att min syssling Caroline bara är 12 år och att jag borde tycka att hon är jobbig som umgås med mig hela tiden, men så är det inte. Jag älskar henne! Japp, jag sa det. För hon är awesome. Hon är precis som jag var när jag var mindre. Kreativ, fantasifull och teaterapa. Hon har det som jag tappat lite nu när jag blivit äldre (Jag är ju så otroligt gammal, eller hur? haha). Visst pysslar jag ibland när jag är hemma också, men Carro vill pyssla hela tiden, vilket jag tycker är jättekul.

Jag har fått ett fint sår på låret, så jag satte på ett litet(stort) plåster på det. ”JAG MÅSTE FÅ RITA!!!!!!!!” Utbrister hon. Mitt svar blev: ”Jaaa, det måste du verkligen. Som ett gips, fast plåster!!” 

Det  är vår nya affärsidé. ”pimp my bandage”. Då kan man få sitt gips pimpat om man brutit armen. Smart va? 🙂