Pimpad Ansiktsmask

Posted by on 14 oktober, 2012

Igår kväll var en himla mysig kväll. Jag och min syssling Carro hade sleep over i hennes rum. Det kanske kan verka lite märkligt eftersom jag faktiskt har en egen säng ett par steg bort, inne i mitt rum, men vi låtsades inte om det.

Vi pratade, skrattade, läste KP och gosade in ansiktet i en ansiktsmask. Sedan fick vi för oss att vi skulle ha jätteröda läppar, och efter det blev det bara värre och värre (som ni kan se på bilderna här nedanför)

Det var himla kul. Jag har så mycket att blogga om just nu. Jag ska berätta om ”spökskogen” vi besökte nu på kvällen när jag fått bilderna. Det var EPIC!!! Sedan har jag ju shoppat grejer till mitt nya rum hemma i sverige också. Ojoj, dagen innehöll för mycket skoj. Men nu måste jag sova, för imorgon ska vi upp och gå på festival. 😀