skadat knä

Posted by on 16 oktober, 2012

Jag hann inte äta någon ordentlig frukost i morse eftersom jag höll på i badrummet för länge. Jag hann alltså bara slänga i mig 3 skinkskivor klockan 8. Jag ville inte vara för mätt när jag kom till gymmet 8.30. Jag gillar att vara nästan precis hungrig när jag tränar. Då slipper man kräkas upp det man precis åt när man springer så fort man kan. 🙂
Jag höll dock på att svimma när jag kom hem och hade duschat, så från och med nu ska jag gå upp lite tidigare så jag hinner med frukost. Det är himla viktigt.

Mitt knä gör ont. Det är en bula som är lila. Ganska snyggt! Jag gillar ju lila.
Jag tror jag ska ge det stora blåmärket ögon och mun och döpa honom till Blåbert. På så sätt får han mer karaktär. 😉

Jag fick dessutom ett gäng heliumballonger från gymmet. Det hade nog varit något kalas på barnavdelningen. Jag och Calle har skrattat ihjäl oss tack vare dem. Det blir aldrig tråkigt att andas helium! =)