Från texas till new york på musikal

Posted by on 17 oktober, 2012

Sådär, nu har jag laddat upp med en bättre frukost än gårdagens, bestående av soygurt, blåbär, tranbär, mullbär och kokos. Nu är jag redo för dagens träningspass. Idag blir det lite mindre eftersom jag slipper cykla till och från gymmet. Ulrika jobbar hemifrån och vill hänga med. Då blir det bil!

Åh juste! Världens bästa grej kommer att hända om en månad och en dag. Det är inte bara världens bästa tjejs födelsedag (min)… vi ska till NEW YORK!! Det kommer bli den bästa födelsedagen någonsin. Vi planerar att gå på Broadway. Asså riktiga Broadway. Musikalernas musikalkung! Jag kommer ju dö av avund. Jag kommer få panik och klättra upp på scen och stå där och flina lite awkward. Sedan kommer jag försöka rädda situationen med något fult danssteg. Därefter kommer vakter att släpa ut mig och kasta ägg på mig, men det skulle det vara värt. =)

Jag sitter faktiskt på Broadways hemsida nu och tittar på olika klipp. Jag ryser och gråter. Jag kommer bli så deprimerad av att se en show där. JAG VILL SÅ GÄRNA VA MED!

Frågan är vilken vi ska se. Det går ju jättemånga samtidigt. ojskipojski!