Helium från…gymmet o.O

Posted by on 17 oktober, 2012

Tjenahejsan!

Som jag sa förut fick jag heliumballonger på gymmet. Det var nog det sista stället jag trodde jag skulle få sådana ifrån, men så var det. Jag hade tur (som jag tendderar till att ha väldigt ofta) att cykla hem precis när en av de anställda plockade ner ballongerna. Det var som om han läste mina tankar (eller såg att jag stirrade på ballongerna), för precis när jag tänkte fråga om jag kunde få en sa han ”Do you want a balloon?”  ”YES!!!!!!! SO BAD!!” ”You can take ´em all!”
Sedan cyklade jag hela vägen hem med 6 fladdrande ballonger bakom mig.

Här har vi hur 4 av de 6 ballongerna användes upp.

Jag tycker det är så himla kul när jag säger att det är dags för nyheter och det enda Calle säger är ”hej och välkomna…” XD

Nu ska jag läsa om sötningsmedel och titta på en film innan jag somnar. Tack för en bra dag, världen. Hejhej!