Snyggaste pluttväskan och massa kallt smask

Posted by on 21 oktober, 2012

Hejsan allihopa!

Jag har inte bloggat på 2 dagar eftersom jag inte gjort något speciellt kul och för att jag suttit och sorterat och rensat mina bilder i datorn. Jag är inte klar på långa vägar, men det går framåt.

Idag har det däremot varit fullt upp. Jag och Carro följde med på calles ”fun day” med fotbollen. Det fanns lite skojiga grejer och lekar för oss som inte skulle spela match. Det var sjukt varmt dock. Jag fick en himla lustig bränna, eftersom solen kom från vänster.

Såhär har min dag sett ut i bilder:

1. Snow cup. Det är alltså som en snöboll man häller saft på. x) himla kul grej! 
2. Matchen som Calles lag vann med 4-1. Calle gjorde måål!
3. Efter lunchen åkte jag, carro och Ulrika till en jättestor smyckesaffär. Vad jag köpte ser ni här nedanför.
4. Efter det ville Carro ha en smoothie från starbucks, så jag passade på att testa en osötad lemonade. Det var faktiskt gott 🙂 Jag gillar stark att det alltid finns roliga ”hälso-alternativ” på varje ställe man kommer. 
5. HEB. Det är alltså mataffären. Vi speed-handlade idag eftersom vi var så sega i smyckesaffären.  

Världens snyggaste springa-runt-med-mobil-och-leg-en-utekväll-väska. (Jag hade förstås kunnat skriva ”mini-väska”, men nu slipper jag ju förklara vad jag ska ha den till.)
Ett par jätteröda strumpbyxor.
Och den otroligt supercoola klockan.

Allt detta för 45 dollar (ca 300 kr). Väskan var ”dyr”. Jag hittade en annan liknande väska för 5 dollar, men den här var 10 gånger snyggare. Alltså mer än 6 gånger snyggare (den var alltså 6 gånger dyrare än den för 5 dollar), därför var det ju värt att köpa denna i alla fall. Jag är sjukt nöjd! =)