Dansk premiär

Posted by on 25 oktober, 2012

”HUR GICK DET MED 24-TIMMARS-ENGELSKAN????” Det är väl det enda ni har gått och grubblat över i två dagar. Eller hur? Då måste jag nog göra er lite besvikna. Det gick bra kvällen jag skrev inlägget. Men dagen efter glömde vi typ bort det hela tiden, så det blev lite svenska ibland. Men, frukta inte detta missöde(haha). Jag har faktiskt pratat himla mycket engelska idag. Jag träffade Katrine, förstår ni. Hon den där dansken jag pratade om i måndags.
Varför känns det som man är elak när man säger att någon är dansk? Haha!

Jag tror jag gillar danskar. Jag har inte pratat med någon dansk innan idag, men Katrine gjorde ett himla bra intryck. 🙂 ..Any who… danska är ju så grötigt så vi pratade engelska med varandra.

Vi var på frozen yogurt-stället jag skrivit om tidigare, på en affär som heter ROSS som säljer massa billiga märkesgrejer (jag köpte nagellacket på bilden), på starbucks och på charming charlie (smyckesaffäern jag skrev om härom dagen)

Jag har även skrivit ett stycke brev idag som ska sändas över världen. Sedan vill jag bara avsluta med att säga att jag åker hem om exakt en månad! Tjoflöjt!

 

 • Paulie

  Asså jag gillar typ dina kaosiga naglar! :O
  Om du målar dem me glitter över blir de nog as häftigt!
  TESTAAA!
  Saknar dig btw! <3

  http://paulie.myshowroom.se/

  • Feeka

   haha ja asså de känns faktiskt lite pau x) du är så tossig liksom 😀
   Jag har faktiskt silverglitter 😀 Ska testa!
   SAKNAR DIG MED!!! Åhhh pluttpauuuu <333