det snöar statusar på facebook

Posted by on 26 oktober, 2012

Jag såg på facebook att det snöat i stora delar av sverige under gårdagen. Det fanns till och med statusar om att så många skrev statusar om snön. Jag hittade, tro det eller ej, även en status om att så många skrev statusar om snöstatusarna. Hängde ni med?

Jag blev himla sugen på att åka hem till kylan. Jag älskar snö! dock kanske jag ändrat mig nu. Ni förstår, jag gick utanför dörren för att ta mig till gymmet och tänkte ”burrr det är ju kyligt ute”. Då var det 22 grader varmt. Minusgrader kanske skulle ta kol på mig. Varför säger man så förresten? ”Ta kol på”. Det är ett himla underligt talesätt.

30 dagar kvar

 • Ellen

  Igår så haglade istället för att snöa hemma hos mej!
  Och idag så kom det lite snö några gånger, men det försvann sedan 🙂
  http://bibelaventyr.blogspot.se/

 • carro cool :D

  hej tessan 😀 cool bild men den är ju inte från i år det är ju typ 20C här
  tjohej lever pastej