mattan gör mig sur som en nagelfil

Posted by on 26 oktober, 2012

I nästan alla hem jag traskat in i här i Amerikat har det funnits heltäckande mattor på golven. Extravadderade dessutom, så de ska vara riktigt mjuka och gosiga att trampa runt på. Då kan man ju tro att det är precis så härligt som det låter, men det kan jag tala om för er att det stämmer inte. Jag har insett det, nu när jag spenderat en längre tid sittandes i olika positioner på golvet. Mina armbågar är röda och ömmar, och baksida lår har drabbats av klåda och fått något skrovligt mönster. Det känns som att jag blivit en jättestor nagelfil. På tal om naglar så försökte jag fixa kaoset jag skapade igår med lite glitter. tjaaa, det blev bättre i alla fall. 🙂

De matchade min tröja ser jag nu. Det var ju himla festligt! (Säger hon medan hon fortfarande sitter kvar på det hemska golvet..)