Halloweenparty i woodlands

Posted by on 29 oktober, 2012

Det går nog inte att beskriva hur mycket gårdagen och denna dag uppskattats från min sida.  Igår fick nämligen jag och Katrine följa med till en halloween”fest” med folk från olika länder som flyttat hit för att plugga. Det var första gången jag träffat folk i min egen ålder, förutom katrine (som jag träffade första gången för bara några dagar sedan).
Jag kan inte fatta att jag klarat mig i 2 månader utan vänner. Det är ju sjukt. Utan Carro hade jag nog varit död vid det här laget. Haha!

Vi stod länge och pratade med en farbror om hur det var i Sverige och danmark i jämförelse med USA. Vi kom fram till att många amerikaner är tråkiga. Han berättade nämligen att när amerikaner känner att de har tillräckligt med vänner och ett jobb de trivs med, så är de liksom nöjda med sitt liv. De är inte lika äventyrslystna som europeer tydligen.

Efter ett tag hittade vi två killar som var jätteroliga. En Amerikan och en från Colombia. Vi fäktades med grillspett,  eldade marshmallows, pratade och skrattade. Det var så himla kul!

Det var en iranier som utbrast ”FEEKA” när jag sa att jag var från Sverige. =D Om han bara visste hur rätt han hade.
Så vi två förklarade för ett par folk vad ”the swedish ”fika”” innebär.

Dagen har spenderats med Katrine, Michael och Johan (på bilden). Ganska coolt att vi alla var från olika länder. 🙂

  • Fredrikaaaaaa

    han i hjälmen var fett lik Simon 😮

  • Vicci

    amaaahgaaaaaad SNYGGTHESSAN