”Jag får hjärtklappning”

Posted by on 30 oktober, 2012

Hej alla glada!

Idag har varit en superhäftig och rolig dag.
Jag och familjen åkte till havet, till ett ställe som heter ”Galveston”. Där besökte vi först ett museum av något slag, där man fick lära sig om hur man borrar olja osv. Man kunde prova likadana kläder som oljegubbarna arbetar i. Jag och Carro slängde på oss kläderna och strosade runt i dem ett tag.

Efter detta åkte vi till stranden och badade i vågorna.

Vill ni veta vad det bästa var? Jo, det var att vi fick se delfiner ute i det fria!!!!!! Mitt hjärta slog volter. Jag fick nästan panik när någon ropade ”Titta där är delfiner”. HERREGUD VA HÄFTIGT DET VAR! ojojoj. Jag kunde knappt sluta tänka på det.

Och tro det eller ej så fick jag en bild på dem.

Tack för en fin dag som avslutades med en danslektion.