Trick or treat

Posted by on 1 november, 2012

Näe hörrni. Godis är ingenting för mig. Det är alldeles för sött. Speciellt amerikanskt godis. Det var inte alls gott, men nu har jag i alla fall smakat på det mesta. Jag öppnade en av varje och tog en liten tugga av allt, sedan slängde jag dem. Det var liksom den här; Tugga ”blä”, en annan tugga ”uuhhh”, en tugga av nåt annat ”Men fy va sött”... osv. Det enda som var gott var en kokos-chokladgrej och sweet tarts från wonka. =) Vissa chokladgodisar var rätt goda i början, men sedan ville jag bara spotta ut allt. Det är helt sanslöst vad mycket godis man får här i USA på halloween. Folk sitter ute och väntar på alla barn, med stora hinkar godis.

Teaterapa som jag är gav jag min figur en karaktär. En lite creepy one. Ett stirrande stone face! Det är  mycket roligare för både mig och de som öppnar dörren om alla tiggande monster skulle gå in i sin karaktär. Dock räcker de flesta barnen  bara fram sin påse och ber om godis. Jag var förmodligen också USA:s äldsta trick-or-treatare. haha! 

En förvrängd Carro! Jag redigerade större ögon och mindre/smalare dockkropp. =)

min sminkning är gjord i panik på bara några minuter. Ibland är det bra att vara en äkta kreativ människa 😀

Ashäftig bild, visst?