Shopping i san marcos!

Posted by on 6 november, 2012

Jag har ont i näsan. Detta är inte bra. Antingen betyder det att jag är hiskeligt trött, eller så betyder det att jag håller på att få ont i halsen. Vare sig det är det ena eller det andra krävs sömn. Det ska jag ge mig själv nu… i mina nya jeansshorts. De är så otroligt sköna att jag faktiskt överlägger om ifall det skulle gå att sova i dem inatt. Nä, jag tar av dem. Det blir för varmt. (ett moget och klokt beslut av mig.)

Igår shoppade jag en himla massa saker. Vi 3 tjejer i huset gick upp i ottan och åkte buss med ett gäng andra svenskar till en stor outlet i san marcos. Bussresan tog ca 3 timmar per sträcka, sedan var vi där i 6-7 timmar och shoppade loss. Trots att vi hade såpass många timmar räckte det inte för mig. Jag hann inte kolla så mycket som jag ville, men det var nog bra. Jag testade nämligen att packa min resväska idag för att se om det fanns någon plats kvar…… den är full. Too bad! 🙁

Shoppingbrudarna som jag gick med nästan hela dagen och även de som jag skrattade med längst bak i bussen. 🙂 Bäst!