insjuknar i en mystisk sjukdom

Posted by on 7 november, 2012

Jag har varit lite busig och bytt bort min förra bakgrund som föreställde träplankor. Jag kommer förmodligen byta ett par gånger till innan jag är nöjd.

Jag har dåliga nyheter till er. Jag håller på att bli sjuk. Hela dagen har jag sovit och kollat på TV, haft lite ont i halsen och haft tendens till huvudvärk. Jag har ingen aning om vart detta kom ifrån, men jag gör mitt yttersta för att det ska försvinna…. Alltså ingenting! Bara vila vila vila. Det är ganska tråkigt, men jag har lärt mig genom åren att det är bäst att lyssna på kroppen. So I do!

Jag har fått några brustabletter som tydligen ska vara bra om man känner att man håller på att bli sjuk. Om de fungerar märker jag imorgon bitti.

Dags att sova! GODNATT ALLA AWESOME PEOPLE. Ni är bäst!

Om jag inte hade haft några armar så hade jag svävat i luften på bilden. HÄFTIGT JU!!!!!

  • Ellen

    Vilken fin bakgrund du har på din blogg! Jag har också gjort om min blogg!
    Nu fattas det bara att få en ny header. Min kompis
    håller på och fixar en till mej! 🙂 Krya på dej Feeka!

    http://bibelaventyr.blogspot.se