bildproblem

Posted by on 11 november, 2012

Min minneskortsläsare har gått sönder så jag kan inte ladda upp bilder på datorn från min kamera. Därför har jag inte velat blogga de senaste dagarna. Jag tänkte att jag skulle få liv i den igen, men det verkar omöjligt. Så jag tänkte bara informera er om att jag ska läsa problemet inom kort. KRAM SÅLÄNGE

  • gäst

    hej !
    väldigt länge har det varit på din blogg att när jag ska gå vidare till older posts så kommer inlägget från förra året i december upp så man kommer inte längre på din blogg än första sidan. så för att kolla igenom din blogg måste man gå via dina kategorier. och då ser man ju inte alla nya inlägg du gör så det bästa skulle vara om det gick att fixa eller om du har en kategori allmänt eller något som du skriver på alla dina inlägg så man kan trycka på den kategorin för att se alla inlägg. förstår du? 🙂
    mvh

    • jo jag vet att det är så :/ Jag vet inte heller riktigt hur jag ska göra för att fixa till problemet. Jag vill att det ska vara som på Blogg.se. Jag gillar egentligen allt med blogg.se mer. Men om jag byter har jag inte domänen längre. Jag vet inte hur man flyttar bloggen.