Hejdå Jönsiboy

Posted by on 13 november, 2012

Jag håller på att lära min pojkvän att se positivt på saker och att uppskatta allt som händer. Litet som stort. Jag har sagt åt honom att tänka ut ett par saker som varit bra med dagen (han har lite svårt för sådant än så länge). Jag gör nästan alltid så. Därför tänkte jag att jag kunde börja med ”5 feekagrejer idag” 🙂

• Jag gjorde glutenfria pannkakor till lunch. Jag har inte ätit pannkakor på säkert 4 månader

• Jag fick nörda mig lite med morfar på skype (han är den enda jag känner som jag kan diskutera foto med)

• Jag har sjungit jättehögt inne på toaletten med släckt lampa. Det var faktiskt spännande. Det var som om jag var ett med min röst. Det var bara den som syntes (eller ”fanns”). Det låter lite djupt kanske, men det var ungefär så det kändes.

• Jag har dansat min sista danslektion i houston. Det var en himla kul dans idag. 🙂

• Jag har beställt en ny kamera!!!!!!!!!!!!!! En canon 7D med ett 18-135mm objektiv, plus en mikrofon och ett UVskydd. Dock fick jag ett mail om att mitt kort är dumt, så det kanske inte beställdes trots allt. Jag får försöka igen imorgon.

Förlåt trogne gamle vän, men jag har skaffat en ersättare….. 🙁 jag har lite ångest över det. Han är ju min Jöns som jag fostrat i över 4 år ♥

(och hur kunde jag få den här bilden? jo den är från min instagram. Spana in ”feekapause”, cuz that´s me!)