Roligaste dagen med min amerikan

Posted by on 14 november, 2012

Idag skulle ”5 feekagrejer” kunna bli 100 feekagrejer. Så bra har dagen varit! Men låt oss följa reglerna och bara ta 5.

♥ Jag har fått skjuta pistol och någon form av gevär.
Min vän Michael och jag hade en heldag idag. Han tog med mig till en ”gun range” där 3 timmar och en halv låda skott försvann spårlöst. Det var fantastiskt jättekul och nu är jag taggad på att ta jägarexamen när jag kommer hem till sverige igen.

♥ Smset som michael fick av en kompis vi stötte på. ”that girl was B E A Utiful!” x) THANK YOU!! 😀
Vi hängde med samma kille i slutet av dagen också. Det var himla kul. 🙂

♥ Jag och Michael bildade en ”Mössklubb”. Bara folk med roliga mössor fick vara med. Därför var vi tvungna att köpa varsin rolig mössa för att ens kunna vara med i klubben själva. So we did! 🙂 Vi gick runt i köpcentrumet i säkert 2 timmar för att hitta den perfekta mössan.

♥ När michael försökte läsa ett av mina sms på svenska. It was HILARIOUS!!! XD Inte ens en äkta svensk hade förstått att det var svenska han försökte prata.

♥  Vi var för ascoola för polisen! Ja, tro det eller ej, men dagen toppades med att vi blev stoppade av polisen. Ni kommer aldrig kunna gissa varför. Det handlade inte om någon fortkörning, eller felkörning över huvud taget… R U ready to hear the truth?…. Det var pga av ett par lysande vantar. XD  Vi lekte med ett par neonlysande vantar i takt till musiken och polisen tyckte det såg misstänksamt ut. De sa att andra bilar kunde tro att det var sirener. Det var en så himla märklig anledning. Polisen bad oss lägga undan vantarna och åka hem. Så vi lade bort dem, skrattade åt det som nyss hänt, high fiveade varann och åkte hem!

Min supercoola jättesköna roliga mössa, med öron! 🙂

(Michaels cap)
Ser ni den där blicken? Den är så läskig. Jag ser nästan FÖR glad ut för att få skjuta den där.
Satan vilken rekyl den stora pangpangaren hade. Pistolen var lättare. 🙂

Bilden är fantastisk. Alla är så himla glada.

Dags att lämna världens bästa dag bakom mig. Tack 13 november. Jag kommer alltid att minnas dig. ♥