thanksgiving

Posted by on 23 november, 2012

Heeey it´s thanksgiving you guys!!!! 😀
Seriöst. INGA amerikanare går till gymmet på thanksgiving. Första klassen med pilates var vi 3 st på. Andra klassen, body work, var vi några fler, men ändå typ inga. Jag tror vi var typ 5. Jag hade otroligt kul i alla fall, och det känns bra att jag hade tränat hårt när det var dags för den berömda thanksgiving-kalkonen och all annan mat. Kalkonen var friterad dessutom. Jag tittade på när den friterades och det luktade så fruktansvärt äckligt. Som en gammal flottig restaurang. Precis när jag tänkt det så lyfte ena amerikanaren på locket; ”aahh that smells so good” and I was like ”WHAT THE HELL ARE YOU SAYIN MAAN?”
Till det var det bara massa mjölprodukter, så jag höll mig långt under genomsnittliga amerikanarens 4000 kalorier för middagen. Jag kunde bara äta av kalkonen, broccolin, bönorna och sötpotatisgeggan. Den sistnämnda var himla märklig faktiskt. Den var liksom en ugnsbakad  sötpotatiskräm som smakade pepparkaka och hade marshmallows som ett täcke över sig. Det hade man alltså till maten(!). Det smakade mer som efterrätt tyckte jag. Men det var gott faktiskt, om man åt det separat.

Jag tyckte det var kul med thanksgiving.. Det kunde kanske varit något mer än bara kalkonen som var traditionellt. Typ någon lek eller något pynt m.m. Det är en ganska konstig högtid som går ut på att äta. Typiskt amerika! haha

Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag drar här ifrån. Det är sanslöst vad tiden går!