bilder från new york

Posted by on 24 november, 2012

Hej vänner. Idag har det varit den så kallade ”black friday” och jag shoppat massa kul och fullt nödvändiga saker.Nu ljuger jag faktiskt inte. Jag har köpt mig ett minneskort till min nya kamera, så nu har jag äntligen kunnat testa den på riktigt. Dessutom köpte jag en trådlös fjärrutlösare (så man kan ta en bild med kameran utan att hålla i den.), asgoda wasabinötter… ser ni.. allt jag sagt än så länge är fullt nödvändigt. 1000 spänn försvann. Dock var 50 kr lagda på ett datorspel. The sims 3! Jag har velat ha det så länge. Äntligen har jag det!! Det har tagit jättelång tid att installera.  Det håller fortfarande på. Jag vet inte om det har med min överfulla dator att göra. haha!

Men eftersom vi skaffat oss en ny minneskortsläsare så har jag alla bilder från New York på datorn! Här ska ni få! 😀

Min NY-Jacka! Cool som tusan!

Här bjuder jag på två fula bilder (de ovanstående) eftersom jag vill visa att jag är ganska ful egentligen 🙂 plus att det här var de enda bilderna från dessa 2 platser. synd att man inte är vackrast när det gäller. Haha!
 

Här är Calles chokladmilkshake, carros chokladglass och min green tea ice cream. Den var faktiskt god. Den smakade liksom té. (konstigt..)

 Precis som i alla filmer. Låtsas att en taxi tutar i bilden också (för lite extra New York känsla)

 

  Time square! Så häftigt så jag dör. Se bara alla musikaler som går på broadway. I WANNA SEE!

 Det här var faktiskt ganska roligt, för killen på styltor tappade en 5-dollar-sedel på marken. Jag tänkte först bara vara snäll och plocka upp den åt honom, men när jag började räcka över pengen drog jag snabbt tillbaka den, tittade finurligt på honom och sa ”If I get a picture first(?)”…Efter ett par sekunder betänketid nickade han. Därav denna bild 🙂

Hoppas ni uppskattade bilderna.

Nu ska jag sova! Godnatt Folks.