Snön är så mjuk och fluffig att landa i

Posted by on 10 december, 2012

Hej alla fina som kikar in här ibland.

Jag har massa kul att blogga om varje dag, men jag har tappat motivationen sedan jag kom hem. Mitt liv här är inte alls lika intressant som det var i Texas. Men sluta blogga ska jag inte. Dock kan inläggen bli lite glesare och jag förstår om ni inte orkar hänga kvar.

Här kommer lite bilder från en asbra helg med massa snö, bus, tokigheter och  skratt.

Jag är medveten om att min vinteroutfit just denna dag inte blev så himla lyckad. xD Ber om ursäkt!

Jag gjorde en liten Gif-bild för att visa er hur jag och min kusin Annie tokade oss och hoppade från taket. Utan vinterkläder också, för bildens skull.. Men den blev lite ful. Vi studsar plötsligt mystiskt upp på taket igen en kort sekund.  Det var inte meningen. Jag orkade inte göra om den… 🙂 hehehe

 • Härliga vinterbilder! 🙂 Jag tycker att dina inlägg är så bra!
  har följt din blogg sen Keela tipsade dej! yey! 😀 Vilken sida gjorde du gif bilden?

  http://finlandsgullet.wordpress.com/

 • Hanna

  Hahah 🙂 Jag hänger allt kvar endå haha! XD facet var ju klockrent!

 • Fredddieee

  men hallå, bloggarååå!