dags för minijul :)

Posted by on 21 december, 2012

Nu har jag lite dåligt samvete. Lite bättre ska jag nog bli på att blogga framöver. Dock är det en omöjlighet att få det lika bra som i Usa. Jag har för ont om tid hemma i nynäshamn vid datorn.  Just nu bor jag mesta av tiden i stockholm hos min pojkvän. Jag hinner inte ens spela The sims 3. 🙁 wääh!

Ni ska få en update på vad jag gör nu för tiden.

Den senaste veckan har haft mycket fokus på träning. Jag har tränat varje dag denna veckan och umgåtts med mina vänner. Det har varit en vecka precis i min smak. Det är ungefär det jag håller på med. Mitt liv går alltså att fördriva tiden tills min pojkvän slutar jobbet klockan 1o på kvällen.

Ni som följer mig på instagram får lite updates ibland i alla fall. Dock är jag rätt dålig där med, eftersom jag vill ha lite kvalitet  och inte lägga upp taskiga bilder på nåt ointressant.

 

Jag kan berätta att jag följer julkalendern och tycker den är himla bra, förutom att pojken som spelar kurt.. eller jens.. Frans var det kanske han hette… Det jag ville säga var att jag tycker det ser ut som att han håller på att somna hela tiden. Vad han än säger. XD haha!

Jag skulle vilja vara med i julkalendern. Det skulle vara så skönt, för alla är inte så jättebra skådisar. Därför behöver man inte känna att man måste vara lika bra som en hollywood-skådis. Då kan man slappna av och bara ha kul. (skulle jag tro) Eller vad tror ni? 🙂

Ikväll är det lilljul hemma hos familjen löfstedt. Mina små kusiner kommer på besök och ska äta upp all vår hummer (busungar). Japp, vi har hummer på julbordet. Lyx, eller hur?

 

 • Ellen

  Oj vad mycket skojiga saker du har varit med om! 🙂 Jag gillar spöken och skrap! 🙂 Vet du hur man fixar så det finns translate på sin blogg och instagram-ruta, där man kan se bilderna? 🙂

  http://finlandsgullet.wordpress.com/

  • Nej det vet jag faktiskt inte. Jag har aldrig tänkt på att man behöver sånt 😛

 • Ellen

  Svar: Men va roligt att du gillade min inlägg Feeka! 🙂 Jag älskar bilder jag med!
  http://finlandsgullet.wordpress.com/