Jag känner mig olycklig

Posted by on 29 december, 2012

Hej igen!

Nu har det varit julafton, men jag ska banne mig inte låta det bli 2013 innan jag bloggar igen. Därför satsar jag en sista gång för i år och skriver lite.

Idag har min pojkvän fått mig att börja gråta. Han mördar mig på våra träningspass. Jag kan inte rå för det. Jag blir bara så sjukt olycklig i ett par sekunder när det bränner som mest. Då tåras ögonen och jag blir arg som ett bi. Det är en ganska underhållande känsla. Jag har berättat tidigare om att jag gillar starka känslor, vare sig jag är jätteledsen eller jätteglad. Jag tycker det är spännande hur det verkligen kan kännas i kroppen hur hjärnan mår. Hur hjärtat kan slå snabbare, hur magen korvar ihop sig, hur man känner att man skulle kunna spricka vilken sekund som helst. Sådant gillar jag att analysera, därför gillar jag våra träningspass. Trots att jag mår som en disktrasa när jag väl är mitt uppe i dem.

JÄTTEGLAD!

Fnissig!  hihi

Vi var faktiskt nyss ute och försökte gå på skaren i månskenet. Jag hade även med mig min nya pulka som jag döpt till Pro-sit. Dels för att nysningar sägs ha en hej dundrande hastighet, plus att pro = proffs och sit är ju att sitta, vilket man gör i en pulka. You see my point?  haha!

Dags att ladda inför ännu ett träningspass imorgon klockan 1, för att sedan gå på MUSIKAL med mördaren (Wille2). Vi ska se jesus christ superstar. LÄNGTAR!!!!!

KRAM!!!