nyårslöften

Posted by on 31 december, 2012

Idag är det sista dagen på 2012. Det betyder att från och med imorgon kommer det vara hemskt på gymmet ett par månader pga alla nyårslöften som handlar om att komma i form. Det är ett himla bra nyårslöfte faktiskt. De flesta gör det dock för att bli snygga, men man mår väldigt bra på köpet och det är ju positivt. Så jag stöttar alla randoms som börjar träna trots att jag kan bli lite arg när det blir kö på de klasserna jag vill gå på.

På tal om nyårslöften. Även jag har klurat ut några saker jag vill åstadkomma nästa år. Mitt nyårslöfte för 2012 har varit att ”välja/göra det som är bäst för mig”. Att vara ett ego helt enkelt. Det tycker jag att jag lyckats med. Ett väldigt bra exempel på det är att jag valde att åka till USA i 3 månader trots att jag hade en superledsen pojkvän här hemma. Snacka om ego, men det var något jag ville göra nu! So I did it!

What about 2013? Vad planerar jag inför detta extra-år (eftersom vi slapp sprängas i tusen bitar den 21 december). Jag har redan börjat på ett av mina löften. Det är egentligen mer som en tävling mellan mig och min pojkvän. Det är den som klarar sig utan all typ av godis,glass och kakor längst. Den som förlorar får betala bowling 🙂 mohahah!

Jag hade även tänkt ha att ”jag ska hålla mina löften” som ett löfte. Jag glömmer saker jag sagt jämt. Jag tror det är en effekt av att jag varit ego i ett år. Nu är det dags att komma ihåg andra. Men detta gäller även löften jag ger mig själv.
Det är inte så att jag varit elak mot andra år 2012, men jag har mer fokuserat på mig själv. =)

Sedan har jag:

Skaffa ett kul jobb
◊ Ta körkort
◊  Gå på minst en audition (musik/teater-relaterat)
◊  Fortsätta ta allt med lättsamhet
◊ Inte fastna i vardagen

Detta ska jag göra 2013. Sedan kanske jag kommer på någonting mer under kvällens gång. Då uppdaterar jag, så stay tuned! =)

Bild från förra året!

 • Ellen

  Vilka bra nyårslöften du har! 🙂 För mej är det..
  Min nyårslöfte 2013:
  1. Ha Facebook fasta, rätt ofta.
  2. Läsa mycket!
  3. Träna eller vara mkt ute.
  4. Åka till kyrkan, ungdomsmöten.( Jag är troende-kristen, om du undrar )
  5. Träffa vänner o släkt så ofta jag bara kan! 🙂
  6. Teckna mycket!
  7. Spela piano/keyboard och sjunga.

  http://finlandsgullet.wordpress.com/