Borke gillar sällskap

Posted by on 12 januari, 2013

Igår kväll var jag så snäll mot vår hund. Han hade lagt sig mitt i min säng för att sova, så jag bestämde mig för att sova på soffan istället. Det gjorde inte mig något eftersom jag gillar soffan.

Sedan vaknade jag någon timme senare av att jag inte kunde röra mig. Då hade den lille busen lags sig väldigt olägligt mitt i soffan. Men jag hade fortfarande inte hjärta att putta ner honom, så jag försökte försiktigt vrida på mig och somna om. Det gick ganska bra ändå.

Men det här var inte det jag egentligen ville berätta. Det jag ville säga var att när jag vaknade klockan 11 så kände jag mig frisk! 😀 HURRA! Jag känner mig visserligen inte helt frisk nu, men det var en sådan kontrast från igår. YAY!

Här har vi busfröet. Jag tolkade efter honom i en nedförsbacke för ett par veckor sedan. Det var hur kul som helst. (muppen i de rosa byxorna är min mamma)