Dags att tjäna kosing istället för att hänga på sats

Posted by on 20 januari, 2013

Det här inlägget lär bli det coolaste jag skrivit. Vet ni varför? Jo, för att jag skriver det på SATS(Gymmets) dator. Min makalösa pojkvän jobbar här, och låter mig fördriva tiden vid deras dator inne på kontoret. Jag borde egentligen jobba här också med tanke på att jag spenderar ett antal timmar här varje dag i väntan på Wille. Men jag har hört att det inte är det bästa valet att jobba med sin pojkvän. Därför låter jag bli att söka.

På tal om jobb så har jag faktiskt tagit mig i kragen och sökt jobb på två ställen här i Globen Centrum idag. På Carlings och Leksaksaffären! Jag tyckte de passade mig. Jag vill jobba någonstans där det finns något jag själv vill ha. Jag får förhoppningsvis lite personalrabatt och då kanske jag har råd med den där jättestora Svampbob som jag dreglat efter i säkert ett år. Även den där spargrisen som är en elefant och säger ”till min häst”.

Jag är även helt frisk, trots att jag var utomhus i 18 minusgrader i sommarkläder och spelade in en musikvideo igår. Jag trodde faktiskt nästan att förkylningen skulle komma tillbaka, men icke. Så nu är träningsnarkomanen tillbaka!

Have a great day! =)♥