träningsfreak

Posted by on 23 januari, 2013

Ooh vilken härlig dag! Det är finväder och jag har vilodag. Jag har tränat varje dag sedan jag friskförklarade mig själv i fredags. jag har hunnit med 10 pass på 5 dagar. Inte illa va? Dessutom har jag varit jätteduktig med att äta rätt.
Varför denna hets? Jo för att jag hittade ett par ascoola jeans som jag jättegärna ville ha, men de fanns bara i en storlek för liten. Jag ville ha dem så jag köpte dem ändå. Därför bestämde jag mig för att kötta i ett par veckor så jag kan ha dem. Så enkelt är det! Idag kommer det nog bli lite sämre eftersom jag är hos mamma och pappa och ska äta revben ikväll. Det är min absoluta favorit. Men under 2000 kalorier ska jag hålla mig. Förlåt för att jag nördar mig lite. Men det är ungefär det enda jag tänker på för tillfället.

Bloggar mer senare. KRAM!