Dagen av otur

Posted by on 26 januari, 2013

Jag har tappat intresset för Feeka.se då jag insåg att det inte gick att bläddra bak till ”äldre inlägg”. Bloggen busade med mig (även med andra) och hoppade tillbaka ett år istället för ett par dagar. Men det verkar ha läkt. Så nu är det ju bara att börja blogga igen. Eller hur! =D

Dagen har varit lite otursam. Först förlorade jag mot wille på Ruzzle. Det brukar hända. Jag tror jag är ordblind.
Därefter tog vi en promenad för att hämta ett paket på coop. Paketet var felplacerat och vi fick gå hem hela vägen utan paket. Efter det hände det roligaste av de olyckliga sakerna… Jag och min pojkvän har fått Sushi-mani. Vi äter sushi hela tiden. Mest i globen. Men idag blev det ett spontanbesök på en annan liten restaurang här i närheten. Jag gillar inte lax så jag bad som vanligt om att få byta ut laxen mot något annat. ”Vill du ha lax?” ”Nej, kan jag byta ut laxen mot något annat, typ avokado?” ”Vill du ha lax och avokado?” ”Nej, ingen lax. Avokado istället!”. Då gick den lilla japanen och hämtade sin kompis å så var det bara att börja om. ”Jag vill ha sashimi utan lax!” ”Lax?” ”Ja, utan lax!” ”Du vill ha lax?” Jag märkte hur Willes blick blev svartare och svartare. Jag gav upp och sa ”Nej strunta i det där, jag tar en normal sashimi istället!”…. Sedan tog vi med oss påsen med mat och gick hem. Väl hemma hörde jag wille började garva ute i köket… Tror ni inte jag BARA fick lax och 4 små avokadobitar. SUCK!

Han var gladare när vi satt på golvet och åt tacos. ;D