”wie heibs du?” ”…eh.. va?”

Posted by on 28 januari, 2013

Ni talar med en vinnare i bowling. Eller ja, i alla fall första rundan. Andra hann vi inte köra klart, vilket kanske var tur för min del eftersom jag låg under.
Vi var 7 st spelare. Willes mamma, syrra och deras morbror och kusiner och så Wille såklart.

Detta hände alltså igår.

Idag har varit spännande också. Jag har jobbat som vikarie på min gamla skola. Inte kulturama, utan en ännu äldre skola. En skola jag gick i för 4 år sedan. Vansta-skolan i Ösmo, Nynäshamn.  Detta var ett väldigt spontant jobb som jag fick reda på i fredags.
För ca 2-3 veckor sedan stötte jag på min gamla favoritlärare på coop. Hon frågade vad jag gjorde nu för tiden och jag sa att jag var arbetslös och gled runt. Då frågade hon om jag inte skulle kunna tänka mig att vara vikarie. Jag trodde hon skämtade först, men hon var tydligen seriös, med tanke på att hon ringde upp och att jag stod där och var förvirrad idag. Nej jag var inte förvirrad. Jag var bara lite dålig på tyska. Jag hade nämligen klass 7-8-9 i tyska.  Det var väldigt märkligt eftersom jag själv hade spanska som språk.
Men jag hade faktiskt engelska också, och det kan jag ju, så det var himla kul.
Jag ska vicka imorgon också. Efter det får vi se om jag känner att det här var något jag vill fortsätta med.  =)

 • Ellen

  Roligt att du ska vicka imorgon! Vad vill du helst jobba som? 🙂 Åh bowling som är så kul!
  http://finlandsgullet.wordpress.com/

  • helst vill jag ju vara musikalartist 😛 men ska det vara ett vanligt jobb skulle det nog vara dietist eller fotograf 🙂

   • Ellen

    Hoppas att du finner det jobbet som du söker! 🙂 Jag jobbar på ett Secondhand/café som heter Solrosen! Jag stormtrivs jätte bra där! Gick på estetiska på gymnasiet. Det är bild, musik, drama och dans!
    http://finlandsgullet.wordpress.com/

 • Hanna

  Jag älskar din stil! 😀