brev från usa

Posted by on 6 februari, 2013

Hej, nu har det gått sådär lång tid igen. Typiskt! Jag verkar ha kommit av mig helt.

Jag ska berätta om det viktigaste som hänt den senaste tiden. Det första är att jag fått ett brev från min syssling i Texas. Så nu håller jag på att skriva ett brev tillbaka. Det kommer förmodligen inte bli lika awesome som det Carro skrev, men jag ska göra ett försök.

Det har hänt grejer den senaste tiden som jag inte tänker berätta för er, även fast det egentligen vore en ganska bra sak att berätta. Jag ska fundera vidare på om jag ska eller inte.  Haha, jag hatar när folk skriver sådär. Det ger ingenting förutom nyfikenhet. Förlåt!

Nu ska jag iväg till affären med mamma och handla massa godsaker till dagens projekt. =) Vad det är får ni nog se imorgon eller på fredag. Kram kram!

  • HAHAHAHHA MEN NEJ VILKEN FUL BILD. SER JAG UT SÅDÄR!?!?!?!??!!? fyyyy

  • carro the Awesome

    vad bra att du fick mitt brev !! <33 gillade du bönorna haha
    KRAM

    • jaa De var lite smuliga, men ASGODA!!!!!! Men nu är de slut 🙁