den blå och rosa Chokladmoussetårtan =)

Posted by on 10 februari, 2013

Jag vet att jag är lite sen igen, men här kommer i alla fall resultatet av mitt 8-timmars-bak.

Det blev maräng, chokladmousse, chokladbotten, vaniljkräm, bubbelgum- och citronfrosting som skapade denna fina färgklick. 
Jag ville göra något jag aldrig gjort förr. Jag vill dels lära mig och få lite utmaning.  Bakning är något det roligaste jag vet.  Man känner sig så häftig på något vis. Jag tycker det är spännande att man kan blanda ihop ungefär samma saker som i slutändan blir helt olika.  Och att samma recept kan bli så olika bra.  beroende på hur man blandar i ingredienserna. Men detta är bara nördsnack. Ta en titt på kakan och låtsas att ni tar en slick på det rosa bubbelgummet. =) YUM!

 • Ellen
 • Victoria

  Jag ville bara gråta när jag såg denna.
  Du förstår nog.

  <3 <3 <3 <3 <3

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=1409923374 Therese Löfstedt

   jag förstår precis 😉 <3