Lovejacks for ma´ boy

Posted by on 14 februari, 2013

Nu tycker jag det är dags för update.

Vad är grejen med att tv3play visar samma reklam två gånger i rad? Jaja, nu ska jag inte störa mig på småsaker. Åter till det jag tänkte skriva. Fast nu hade jag inte riktigt hunnit fundera på det innan reklamen kom och inkräktade på mina tankar. VA?? Nu hände det igen! fast 3 gånger!!! Typ hundra sekunder av samma reklam som upprepar sig. XD Nä nu kom jag av mig igen.

Det är ju faktiskt alla hjärtans dag idag. Det är första gången i hela mitt liv som jag har en pojkvän på denna dag. Det är även min pappas födelsedag varje år den 14 februari, vilket gör att jag aldrig riktigt tänkt på att det är alla hjärtans dag.

Men jag antar att denna dag inte blir någon skillnad från alla mina andra dagar. För mig är det alla hjärtans dag varje dag, Cuz my boy, he´s awesome every day!

Han är så awesome så jag kände att jag ville pimpa hans flapjacks. (Flapjacks är en havrebar gjord på havregryn, smör och sirap.)
Det tog lite längre tid, men jag hade all tid i världen. Min man jobbar till 4, sedan ska vi träna ett par timmar. Yey, vilken kärleksfull dag. Jaja, vi får i alla fall göra det vi båda älskar, så det är ju bra. 🙂

Dessa flappisar har smak av banan och choklad. Som ni ser är det lite kokos på en av dem också.