Dagens Bekymrade ansikte

Posted by on 20 februari, 2013

 

Heeey allihopa!

Idag är en bra dag för jag och linn ska spela och sjunga på stan. Det är kanske lite tidigt för sådana fasoner, men vi kan inte vänta till sommaren. Vi får se hur länge vi står ut.

Jag har haft problem med mina stela höfter ett tag nu. Och i fredags fick jag riktigt ont i ena skinkan. Därför gick jag till en kiropraktor igår och det visade sig att mina höfter är helt sneda och att mina fötter är sneda och stela och fel. Härligt! Det är inte bra att träna för mycket, folk. Man skadar sig. Speciellt när man gör massa benböj. Jag verkar skada mig i alla fall. 🙁 BUHU!

outfitNu ska jag, som just nu ser ut som på bilden, ta mig ner till bussen. Jag får inte glömma Willes matlåda. KOM IHÅG DETTA I 10 MINUTER, THERESE!!! Det vore typiskt mig att glömma den. Eller så kommer jag ihåg den, men glömmer allt annat. XD

snyggIT´S SO MUCH HARDER TO REMEMBER THINGS YOU HAVE TO REMEMBER!!!