Busig lakritskaka

Posted by on 21 februari, 2013

Mohaha nu har jag varit rolig. Härom dagen hade jag bakabstinens, men vi hade inga ägg, så jag kom på att jag kunde göra en gammal personlig favorit. Vaniljhorn. Som vanligt ändrar jag på receptet och valde att göra hälften med saffransmak. Vad folk inte visste var att jag gjort en med lakritspulver i.  Dagen efter åkte jag till stockholm och lämnade kakorna hemma. Mamma hade då tagit med och bjudit på mina kakor till damerna i stallet. Mamma och Monica valde att de skulle dela på en kaka. Så det var precis vad de gjorde. Sedan uppstod två fundersamma miner, men mamma var den första att bryta tystnaden. ”De smakar lite konstigt.” ”Är det något konstigt sötningsmedel i de här eller?” ”jag vet inte” ”Typiskt Therese. Kan hon inte hålla sig till receptet?”. De andra tanterna som fått vanliga kakor förstod ingenting. SCORE!! mitt bus fungerade ^^
Nu vet de att jag hade lakrits i en av kakorna. mohaha, man går aldrig säker när man har med mig att göra. Det är lite av min charm. haha!

kaka