Saker

Posted by on 24 februari, 2013

Jag tycker det är fantastiskt hur älskad en sak kan bli av en person. En sak som inte är värt någonting för någon annan. Det kan vara en liten tekopp eller en gammal spik man har sparat sedan man var liten, men det mest värdefulla måste ju vara gosedjuren. De har verkligen ett mänskligt värde. Speciellt favoriten! Den man inte kunde sova utan. Vi alla har något sådant. Jag hade en gammal sliten hund som jag inte ville döpa. Han var för bra för alla namn som existerade. Min lillebror hatade honom. Det måste varit avundsjuka. Alla småbröder vill ju gosa med sina syskon (ellleeeer?? haha). Hunden tog all min gostid förstår ni… Nej men skämt och sido så hatade han materialet, så han brukade låtsas få en kväljning varje gång han nuddade min hund. Då blev jag riktigt arg och jagade honom runt i hela huset med gosehunden. Haha, Minnen. Men alla kära saker behöver inte komma från när man var liten. Här är två nya prylar från det senaste året, som jag har blivit lite fäst vid. wadduuup Det första är min ”egenstuffade”, egenstylade och matchande nallebjörn, ”Löfson” (inspirerat av Löfstedt och Karlsson), från New York, som jag gjorde till min pojkvän. Han har faktiskt ett riktigt hjärta. Ett hjärta som dunkar! Det ni. Det är skitcoolt!! …….Nallen alltså. Min pojkvän har ett hjärta såklart. Jag dejtar helst inte döda varelser, även om jag kanske kunnat göra ett undantag med just den här pojken.  😉 Det andra är min lilla glassmaskin Claes.  Han är väldigt ny i familjen. Han köpte jag på Cervera för någon månad sedan. Men han är helt amazing. Man kan göra glass av yoghurt, fil, mosad frukt, keso, kokosmjölk m.m. i honom. Jag kan äta glassifierade saker till frukost lunch och middag, vilket jag gör mer än gärna. =D Okej, nu när jag tänker efter är han ett dåligt exempel. Jag skulle nog bara kunna säga att jag gillar honom skarp. Jag skulle nog inte få ont i hjärtat om han gick sönder, som jag hade fått om Löfson gått sönder. Jag har även massa random saker som jag kan visa om några dagar. Jag har nämligen en liten låda hemma med minnen. Det är allt ifrån aluminiumfolie till hårtussar i den. I´ll show you next time.

Seeya soon! 🙂