Happy photoshoot with Freddie

Posted by on 1 mars, 2013

Hej mina glada och lyckliga läsare. För visst är ni glada? Om ni känner er ledsna tycker jag att varje gång ni kommer in på min blogg ska ni låtsas vara glada och lyckliga. Det är faktiskt lättare än man kan tro att vara på gott humör. Det är bara att lura hjärnan att den är glad. Människor i min ålder verkar köra ner sig i onödiga problem, som egentligen inte är så stora.  Jag undrar varför folk gör så. Vi som har det så bra. Jag har det grymt bra. Sådeså!

En lycklig sak jag gjort idag är att träna. Jag har börjat köra lite intervaller nu, och det ska jag fortsätta med ett par gånger i veckan. Men innan träningen lekte jag och fredrika fotografer. Ni kanske minns att jag lovade Fredrika att jag skulle lägga ut en snygg bild på henne eftersom jag jämförde henne med skalman förut. xD
Bilderna har jag redigerat lite snabbt nu på kvällskvisten 😛

IMG_0938a

IMG_0923

IMG_1004

IMG_0920

IMG_0949

 

IMG_0983