Tankar om att göra ingenting alldeles för länge

Posted by on 2 mars, 2013

Hej igen!

Idag har varit lite upp och ner humörmässigt. Glad, ledsen, tankspridd, trött, energisk, munter…
Jag började grotta ner mig i mitt eget huvud där ett tag, som jag kan göra ibland. När jag börjar fundera på vad jag gjort för meningsfullt på senaste tiden. Är det inte tillräckligt för mitt ideal-jag blir jag butter. Mitt svar idag var ”ingenting”, vilket förmodligen inte är riktigt sant, men jag har inte gjort speciellt mycket spännande och lärorika saker på ett tag. Allt har sett ganska likadant ut, vilket gör mig rastlös och därmed börjar jag känna mig som en meningslös människa. Men så känner jag bara korta stunder, då jag stannar upp och analyserar. Det är inte så att jag mår dåligt över det. Jag blir bara lite besviken i hjärtat.
”Man måste få göra ingenting ibland”
säger alla, och det håller jag med om. Men vissa verkar tro att ibland är oftare än vad jag anser att ”ibland” är. Ibland för mig är kanske en gång varannan vecka. Det är ibland! Just nu är ibland 5 dagar i veckan.

En annan sak som stressar mig är hur bekväm jag känner mig i den här relativt ohändelserika tillvaron. Jag tror det beror på min världsbästa pojkvän. Jag behöver ingenting annat när jag får vara med honom, men så fort han är borta så känns det som jag fastnat på vägen mot mina mål.

endag

 

Nog om tankebubblor. När anser du att ”göra-ingenting-ibland” är? (Alltså en hel dag då du bara ligger och latar dig)

blogg

 

  • Pau

    Du borde spela gitarr, typ lära dig nån as svår låt 🙂
    Eller så kan du ju alltid göra en random film som du kan klippa ihop lite kul! 😀
    http://paulinathomas.wordpress.com

    • Jo jag vet. Jag vill ju lära mig gitarr jätttejättegärna, men eftersom jag aldrig är hemma och inte vill släpa massa stora grejer till willes mammas lägenhet så har jag i princip bara min dator att leka med. :S