Lakritspulver in a burk

Posted by on 6 mars, 2013

Hej alla roliga och jättefina människor.

Idag har jag börjat på mitt nya jobb som förskollärare. Det var väldigt roligt även fast det var lite svårt att hänga med i vad alla barnen sa samtidigt. Jag får ju komma tillbaka imorgon så jag borde gjort någonting bra. 😉

Men det var inte vad jag tänkt att detta skulle handla om. Det ska handla om min nya favorit. LAKRITSPULVER! Just detta inlägg är mest om Banan och lakritspulver, men lakritspulver är gott i annat också. Tex varm choklad eller chokladmuffins. eller varför inte i hallonsylten på pannkakorna. Jag är ett riktigt lakrits-fan, men även ett hälsofreak vilket innebär att jag struntat i min kärlek till lakrits ett bra tag….förrän nu! Nu när jag hittat mitt pulver som är helt sockerfritt, helt ekologiskt och naturligt och till och med nyttigt! HIPP HURRA!

Om du gillar salmiak/saltlakrits, this is a MUST!

yumyum