”Jag kan fixa mat!”

Posted by on 12 april, 2013

Heej, nu var det länge sedan igen. Rackarns ost!

Jag har i alla fall jobbat ett par dagar denna vecka med ett gäng härliga barn. Jag har både fått rita, måla, dansa, haft gymnastik och lägga pärlplattor m.m.

målaa
Jag är ju en sådan kreativ nörd så jag tar varje chans jag får att vara kreativ. Speciellt när det gäller matlagning eller bakning. Det tror jag folk som känner mig har märkt. haha! Imoron är det mys med bästisarna. En perfekt anledning till att baka cupcakes.

 

god
Eller om brorsan är hungrig, om någon säger att det behövs 100 chokladbollar, eller om pojkvännen behöver matlåda, eller kanske om mamma suckar och inte vet vad hon ska laga för mat… 🙂 Om jag inte allra allra mest velat bli musikalartist så hade jag nog jobbat med något som har med mat att göra i framtiden.  
kompott

 

Nu ska bara flapjacksen vara i ugnen ett par minuter till, sedan måste jag sova för imorgon ska jag, mamma och pappa laga lunch till 120 hungriga män. Herregud! haha 😀