maj-juli i bilder

Posted by on 14 juli, 2013

Hej hopp i lingonskogen! Jag ljög sist… jag lade aldrig upp mer plagg. De gick åt bland mina små sysslingar. Mina 13-åriga sysslingar är lika långa som mig nu… haha!

Det har hänt så himla mycket sedan jag bloggade sist. Jag vet inte hur jag ska börja. Jag har typ blivit en helt ny människa på den här tiden. Till det bättre såklart 🙂 Jag har fotat lite med telefonen, så här kommer lite bilder som summerar (har fel dator så jag kan inte göra något fint collage)

9xDI8-2rcDBA4F2RvuCk12xOdhEabgCozpCWzkg0bV4Jag har : Varit med vänner…..

GGPhQFbgjjkWdTokricDKSZEQtjGE5sFaiZayn_J0FA.…..jobbat som mat-tant…..

WxL2vKOyOIsxggNRvnNxPvDvUfVOuP8K4eLgHbkssJ0...Varit på gymmet….

VTLBKway5jugM_YiFWvQZufN-Jh9E3-dhaUYMaXN4tU...och haft… lite svårigheter….

NA8OvQEZlA4sZQ3ZPT3a5T-7l9da0iNyf2kmVTtLqJQ...väntat på tuuuusen bussar….

PbNV-8axXloQYL2PwbHmUmeULNT1EQstaf9kNsoZMzQ….försökt bli längre….

g5UaFpqQOpHhi3GbaRbc9nRoaY33tWUgnD95fanSqD0...Tittat på svensk gurka (Beskriver svenska folket rätt bra… Jag är den lilla gurkan där till vänster. Den som är lite blekare än alla andra)…

fest…. har varit på festival en vecka (bråvallafestivalen)….

PdBdsS6AVnv4MI8UGoOX-PvxEShFqdypsICz3Fywqys… har varit lite ledsen (för att jag blivit flintskallig som ni ser på bilden… nä jag skoja bara. Det var av andra skäl och inga skäl alls.)…..

9Cd4lHuun4aLRcvFcfd7IzEenhD9XiIYJGFVJjM5slY.. och så har jag blivit glad igen! 😀 blubbplast <3

Nu i helgen har jag varit i linköping och träffat släkt och shoppat massa nya godingar på bland annat new yorker och carlings. De är mina absoluta favoritaffärer. HAPPY!

Hoppas ni uppskattat denna simpla uppdatering. Jag lovar er att det blir roligt läsande när jag sticker iväg och reser i höst. 🙂 (Y)