klumpen

Posted by on 16 juli, 2013

Hallå där alla glada 🙂

jag sitter här i min väns lägenhet och chillar i soffan. Hon är inte hemma. I’m totally alone! Det hade varit kul med hennes sällskap men jag är ganska rolig jag med. =)

Igår var en himla rolig dag. Jag åkte först till tyresö för att hälsa på min käre vän sara. Efter det tog jag bussen in till stan för att träna för en pt-praktikant. det betyder att man får en PT-timme gratis eftersom de håller på att utbilda sig.  Toppenhurra! Det var svinkul. Vi körde ben och pulshöjare. Jag har lite ont idag faktiskt.

Därefter hade jag tänkt åka hem igen, men då hittade jag en johan utanför globen. Vi lekte i gullmars i en ”skog” som vi nu kallar ”farliga nisse”. Gå inte dit, det finns nässpray!!!!! Haha. Johan och jag tillsammans blir hel weird. Vi typ triggar igång varandra.

Jag tror jag är lite extra glad nu för tiden eftersom jag slutat med p-piller. Det är ett deprimerande gift! Det kommer krävas mycket innan jag börjar knapra sånt igen.

Idag har jag varit snäll och städat lite i lägenheten som tack för övernattningen.

 

Nu skriver jag i mobilen så allt kommer bli en klump. Jaja. Lite update får ni iallafall 🙂