Banarbetaren i le water

Posted by on 29 juli, 2013

Jag har fått i uppgift att blogga lite oftare, så jag ska väl försöka med det.

Jag ska uppdatera er med att berätta att jag för tillfället jobbar på Golfbanan, där jag jobbade förra sommaren (..då jag hade lunginflammation..)
Jag älskar det jobbet. Det mesta man gör är kul och det är härligt att jobba med ett gäng riktigt grabbiga pojkar som äter pizza varje dag, inte fäller ner nåt toalock, samlar kaffelagringar i sina koppar, röker och snusar och kör runt med maskiner i riktigt manliga arbetskläder.  Som så många redan sagt så är killar himla lätta att handskas med. Jag skulle faktiskt kunna beskriva mitt jobb som ”Hakuna matata”! Inga bekymmer, det löser sig liksom 😉

Utöver jobbet så försöker jag hitta på lite skojiga saker. Tränar lagom mycket (för en gång skull) och har börjat koreografera dans med Fredrika.

I helgen har jag skaffat mig lite nya vänner tack vare Agnes. På tal om agnes så hade vi en photoshoot här om dagen. Vill ni se? =D Klart ni vill.

IMG_2916

IMG_2919

 

heyy