nytt konstigt plagg

Posted by on 12 september, 2013

Hej mina glada godisbitar. Jag får ju inte blogga om alldeles för kul grejer på min nya blogg så jag stannar nog här också. 🙂

Det kommer inte bli jätteambitioöst, men lite bilder lite då och då (y)

 

Jag köpte idag en ny spännande väst som jag tyckte var asball fast jättekonstig. Kunde liksom inte bestämma mig om den var snygg. Så jag köpte den! =D Jag känner mig som ett draperi. Guldiga draperier är ju FETT COOLT! Så då måste ju jag vara fett cool. Makes sense, right!

IMG_3326

 • Tobbe

  Stiligt 🙂 Lite melodifestival över den.

 • Tobbe

  Stiligt 🙂 Lite melodifestival över den.

  • feeka

   haha rätt ord! 😀

 • ellenlundis

  Härligt att du kommer och stannar kvar här. Jag har saknat dina inlägg mega mycket. Vet du vad? Feeka är har jag lagt dit som ord på min T9 i min mobil. 😉 Härlig väst!
  http://finlandsgullet.wordpress.com/