Aminokick

Posted by on 3 oktober, 2013

Hej vänner 🙂 Jag hoppas ni inte missat min och fredrikas nya blogg aminokick.

Jag försöker fortfarande hålla lite feeka-inspirerade inlägg där, trots att det handlar mest om hälsa. Det är väl den stora skillnaden från den här bloggen. För just här har jag verkligen försökt hålla my crazy workout/health addiction lite nedtonat. Jag har försökt att inte göra en så stor grej av det så ni, mina fina, ska tycka att min blogg inte ger skuldkänslor, utan ren glädje.

Nu med vår nya blogg så kommer det stå mycket om träning, men i alla fall jag ska försöka peta in lite skoj och trams i det hela, så jag tycker absolut ni borde kika in där ibland.

hkk

 

Klicka på bilden för att komma till aminokick! 🙂

  • ellenlundis

    Härliga inlägg från eran nya blogg. 🙂 Kommer du uppdatera på den här bloggen också?

    http://finlandsgullet.wordpress.com/

    • feeka

      Det kommer jag absolut göra lite då och då. Men mest på den andra. Där försöker jag lägga upp en eller två inlägg om dagen. 🙂