Annie bara rider och rider

Posted by on 14 januari, 2014

Tjoflöjt era sötsillar!

 

Jag sitter här på toaletten med datorn i knät. Jag har kissat klart för länge sedan. Snart behöver jag inte ens torka mig. xD haha nej fy, nu blev det för mycket information. Jag ber om ursäkt.

Jag laddar för att ta mig ut i snön och gå till stallet. Min långa kusin är där och rider igen. Jag älskar egentligen att rida, men jag tycker det är lite obehagligt eftersom hästen kan få för sig att något är läskigt och hoppa till så man dör. Men vet jag att hästen är snäll så rider jag gärna. Tyvärr är min snälla lilla ponny alldeles för liten för mig nu. Wish I was 10 again!

IMG_3683

 

_mg_7674_161842081

 

 

nella_57545708Här är pluttfian. Fontanella heter hon. Jag har haft henne sedan jag var 4. 🙂 23 år är hon. Old enough to be my big sister… If horses and humans could be related….