Vi drog till sälen

Posted by on 19 januari, 2014

 

Nu mina damer och herrar är jag hemma igen från en amazing resa med mina allra vackraste och bästa vänner.

Vi har varit med om massa trevligheter som vi kommer minnas länge.
Vi kommer bland annat minnas:

♦ Den überhala kurvan uppför backen vid stugorna, där gabbi, jag och linn skrek och fick hjärtklappning i fyra sekunder, när vi höll på att slira in i en vall.

♦ Den förträffliga stugan som hade världens minsta bastu. Vi fick i princip basta en och en… Det förstör liksom lite grejen med att basta xD

♦ Den otroliga sikten i backen. Man såg inte ett smack i snöyran. Man fick gissa sig ner i backen. Jag klagade ibland på dåligt glid (men i själva verket försökte jag ovetandes åka utför uppför backen. Man blev helt förvirrad)

♦ Linns himla skidor. Något var liksom inte riktigt som det skulle gällande dessa, vilket visade sig vara väldigt förståeligt nu när vi kommit hem. Hon hade nämligen råkat få med sig sin pappas skidor. Hahah, stackarn!

♦ Våra otroligt muppiga, men ack så roliga lekar som vi lekte sista kvällen. Jag älskade vårt lilla gäng av glada, öppna, positiva, smarta, sångkunniga människor som inte ifrågasätter ”varför” man gör saker. We just do it, cuz it´s fun. Vi behöver inga fler orsaker.

♦ Sedan kommer vi givetvis minnas våra stunder i värmestugan, våra försök att ta oss till after skii, viccis försvunna väska och linns hemska tur i svarta backen.

KRAM TILL SÄLEN! Vi kommer tillbaka nästa år.

IMG_3822

IMG_3815

IMG_3879

IMG_3888

  • Natta

    Haha, vilket muppigt gäng! 😀