Det är riktigt onajs att kräkas

Posted by on 16 februari, 2014

Det var mig en härlig sväng av magsjuka man åkte på såhär lagom till allt jag tänkt göra. Visserligen mår jag bra igen, så det kom väl i rätt tid.

I fredags började jag må sjukt illa, och kvällen och natten blev därefter ett helvete. Kan ha varit något jag ätit, men familjen ville vara säkra så de låste in mig i slottstornet och lämnade mig där åt mitt öde hela lördagen. Det är ju 48 timmar innan man är smittfri, så jag får stanna i tornet (mitt rum) i 10 timmar till. Suck. Jag känner mig så ensam och obetydlig när alla bara skriker ”NEJ THESSAN, GÅ” och håller andan varje gång de ser mig. Det är som om allt jag rör ruttnar och måste slängas. Känner mig lite som Shrek, eller en sur mjölk med klumpar i.

Det roliga var att jag hade preciiis beställt biljetten till usa ett par timmar innan jag blev sjuk. Somliga straffar gud med detsamma. Han tycker väl jag borde vara kvar här hemma. x)

gudars