Konsten att klättra (när man är 23 och 20 år gammal)

Posted by on 18 februari, 2014

Hellooo kära vänner. Jag har precis vilat mig lite och duschat för att ladda inför konserten.

Jag och Annie fick ett äventyrligt ryck och gick ut i skogen och letade klätterträd. Jag har inte åstadkommit något så bra för mig själv på länge. Jag bestämde mig nämligen för att klättra upp i ett träd som lutade ut över ett stup. Det var svinsvårt och jag höll på att få panik ett par gånger, men jag skulle upp. Tillslut lyckades jag och det var egentligen då jag började få panik. Trädet svajade ju där uppe. Sedan tänkte jag ”you shall face your fears” och lugnade ner mig.

Jag ångrade att jag inte tog med telefonen. Det hade blivit världens bästa bild.

Camera 360

 

Jag tänkte att det kanske blir lite lättare för er att förstå min storhet om jag försöker illustrera bilden med mina fantastiska ritkunskaper. 

woho